Open wedstrijd voor Supermoto-rijders bij MCC Neerijnen

Supermoto-rijders opgelet!
Baal je ook zo dat de uitgestelde eerste wedstrijd voor de BeNeCup 2020 in Bilstain (BE) van 8 en 9 augustus is afgelast?
We voelen met jullie mee!
Een echte Supermoto-wedstrijd organiseren kunnen we helaas niet.
Wat we wel kunnen regelen: een wedstrijd voor alleen Supermoto’s op onze crossbaan met een harde klei ondergrond. Perfect voor de Supermoto!
Hebben we je aandacht? Lees dan verder.

Op zaterdagochtend 8 augustus tussen 08.30 en ongeveer 12.30u organiseren we een clubwedstrijd voor alle Supermoto-rijders met een KNMV-licentie.
De voornaamste eis: je motor staat op Supermoto-wielen van maximaal 17″.
Gebruik regenbanden of snij je slicks op. De maximale profieldiepte in het midden van de band is 10 mm. Cross- of endurobanden / noppen zijn niet toegelaten.
Iedereen rijdt een tijdtraining en 2 manches van 15 minuten + 1 ronde. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen verdelen we de rijders in groepen o.b.v. de tijdtraining.
Vlaggers zullen worden aangewezen uit de rijders en begeleiders.
Het inschrijfgeld bedraagt €25 per rijder. Mocht het weer tegenzitten en is het te nat om met Supermoto-wielen te rijden, dan betalen we je het bedrag terug.

Wil je daarna nog meer? Van 13-17.00u is de reguliere vrije training.
Deelnemers aan de wedstrijd kunnen hier voor €10 aan deelnemen. Meld je hiervoor na je wedstrijden aan de balie. Leden trainen bij ons altijd gratis.

Denk om je geluid!
In onze omgevingsvergunning is vastgelegd dat motoren in de baan niet meer dan 94 dB(A) mogen maken. Dit moeten we continu op het circuit meten. We handhaven dit streng!
(Indicatie: dynamisch gemeten 94 dB(A) komt ongeveer overeen met 112 dB(A) bij een 2 meter max.-meting)
Doe jezelf en ons een plezier: zorg gewoon dat je niet teveel geluid maakt!

Hoe gaat het :

  • Vooraf inschrijven en betalen is verplicht. We regelen dat via inschrijving.nl. Kijk HIER hoe je dat in orde maakt. Inschrijven kan tot vrijdagavond 20u.
  • De richtlijnen van het RIVM blijven te allen tijde leidend.
  • De kantine is zaterdag open vanaf 07.30u.
  • Er is de mogelijkheid om te overnachten in het rennerskwartier. De poort is vrijdag open van 18.00 tot 22.30u. We vragen hiervoor een bijdrage van €10 per voertuig, ter plaatse te voldoen.

We rekenen op ieders medewerking voor een leuk evenement. Geef elkaar de ruimte en gebruik je gezond verstand!